Nieuwjaarswensen

Nieuwjaarswensen

Welkom op onze website en welkom in 2018. Dit is het jaar dat Fauna4Life van zich zal laten horen. Fauna4Life is opgericht in 2017 door drie mensen die een betere wereld willen voor dieren in het wild. Onze focus zal liggen binnen de Nederlandse landgrenzen, wat niet betekent dat wij helemaal geen oog hebben voor de wilde dieren die buiten Nederland leven.

Het jaar 2018 is goed begonnen met het verbod op het leewieken van vogels. Dit is een blijvende ingreep die erop gericht is om te voorkomen dat vogels wegvliegen.

Naast dit heuglijke feit loopt het wildseizoen (gelukkig) op zijn einde. Vanaf vandaag is de haas weer veilig voor mensen die graag een geweer hanteren, en ook vrouwtjesfazanten kunnen rustig ademhalen. Hun partners moeten nog een maand op hun tellen passen. Dit geldt ook voor wilde eend, houtduif en konijn.

Wat kunt u van ons verwachten in 2018?

Ten eerste zullen er regelmatig nieuwe artikelen gepost worden op onze site. Bovendien gaan wij op zoek naar partners om mee samen te werken. De natuurwereld is verdeeld in groepen enthousiaste mensen die opkomen voor hun lievelingsdiersoorten en daar willen wij op aansluiten. Wij willen dit doen door groepen samen te brengen om zo een sterk signaal af te geven. Tevens willen we het beeld betreffende jacht in Nederland veranderen. Hoe wij dit willen doen, zal stap voor stap onthuld worden via deze website. Dus kom snel terug om de ontwikkelingen te volgen.

Bij deze willen wij iedereen een gezond, gelukkig en wildvriendelijk 2018 toewensen.

Het bestuur van Fauna4Life

 

1 januari 2018

Deel ons bericht

Pin It on Pinterest