Onze natuur huilt

Onze natuur huilt

Onze natuur heeft het zwaar te verduren! Zelfs een icoon van de Nederlandse natuur, de wolf, is zijn leven niet meer zeker. Europa wil de beschermde status van dit dier beperken tot vreugde van boeren en jagers.
Kijken we naar de uitkomsten van de afgelopen Provinciale Staten- en Tweede Kamerverkiezingen, dan moeten we concluderen dat het beschermen van onze kwetsbare natuur en de dieren die daarvan afhankelijk zijn, nauwelijks prioriteit heeft. In het wild levende dieren zullen onze hulp de komende jaren harder dan ooit tevoren nodig hebben, want zij liggen letterlijk onder vuur.

In 2023 hebben we een aantal belangrijke successen geboekt. Zo is de roek weer veilig in Drenthe en is de vordering van hobbyjagers op het in zijn voortbestaan bedreigde konijn, afgewezen. We hebben weer fantastische mensen mogen interviewen. Mensen die zich ieder op een eigen manier met hart en ziel inzetten voor het beschermen van de in het wild levende dieren in ons land. Help ons hun boodschap te verspreiden door de interviews, maar ook de informatie op onze website te delen in jouw netwerk en in dat van vrienden en familie. Namens de in het wild levende dieren in Nederland: Bedankt!

Als meer mensen weten hoe het werkelijk zit met de jacht in Nederland, als meer mensen de feiten kennen en weten hoe slecht onze overheden in het wild levende dieren beschermen, kunnen we meer successen boeken. Want het beste wapen tegen desinformatie is het verspreiden van betrouwbare en feitelijke informatie. Mogen we bij Fauna4Life in 2024 op jouw hulp en steun rekenen? Als donateur of als vrijwilliger?

Samen kunnen we een verbod op de hobbyjacht weer een stap dichterbij brengen.

Wij wensen je een gelukkig en diervriendelijk 2024!

Bestuur Fauna4Life

Pin It on Pinterest