Waar zijn de echte natuurbeschermers? Die moeten nu opstaan!

Waar zijn de echte natuurbeschermers? Die moeten nu opstaan!

Afgelopen jaar hebben we weer enkele belangrijke overwinningen behaald. Denk aan het intrekken van de ontheffing voor het nachtelijk schieten van vossen in Groningen, de bevers in Zuid-Holland die niet meer gedood mogen worden, het gegrond verklaren van ons beroep tegen het schieten van hazen in Zeeland, of de Utrechtse spreeuwen die voorlopig weer veilig zijn. En zo zijn er meer successen te vinden op onze website. Daarnaast natuurlijk het heugelijke feit dat Fauna4Life dit jaar 5 jaar bestaat. Hopelijk komen daar nog heel veel jaren bij, want de in het wild levende dieren hebben onze steun hard nodig. Zoals Ruben Smit in het interview zei: “Waar zijn de echte natuurbeschermers? Die moeten nu opstaan!” Wij zijn blij dat jullie met ons zijn opgestaan en hopen dat jullie dit blijven doen.

Namens de in het wild levende dieren in Nederland: “Bedankt!”

Wij wensen u een voorspoedig 2023 toe en hopen dat we samen met u weer een stap dichter bij het einde van de hobbyjacht komen.

De grootheid van een natie kan worden beoordeeld door de manier waarop de dieren worden behandeld (vrij naar Mahatma Gandhi)

Het bestuur van Fauna4Life

Pin It on Pinterest