Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Op onze website vindt u de volgende zin: “Momenteel leven wij in Nederland met meer dan 17 miljoen menselijke inwoners en daarbij is het onherroepelijk dat er verschillen van belang optreden tussen mensen en dieren”. Het afgelopen jaar, waarin we onder tal van beperkende maatregelen moesten leven, bleek voor dieren niet altijd goed uit te pakken. Het aantal mishandelingen van dieren bleek enorm gestegen te zijn. Ook waren jagers vrijgesteld van bepaalde maatregelen, zodat zij naar hartenlust hun wrede hobby konden blijven uitoefenen.

Toch wisten wij als stichting successen te boeken. De reeën in Groningen zijn voorlopig veilig, het vangen van kraaien in Noord-Holland is van de baan, het afschot van knobbelzwanen ging op de helling, de plezierjacht in de gemeente Deurne werd verboden enz. Ook wisten we alsnog enkele mooie interviews te plaatsen. Onder andere met Jeroen Siebelink en Karen Soeters. 

Dieren in het wild trekken zich niets aan van het lot van de mensen, maar voor ons, Fauna4Life, blijft het lot van de dieren in het wild centraal staan!

Wij wensen u een voorspoedig 2022 toe en hopen dat we samen met u weer een stap dichter bij het einde van de hobbyjacht komen.

Al onze dromen kunnen uitkomen – als we de moed hebben om hen na te jagen (Walt Disney).

Het bestuur van Fauna4Life

18 december 2021

Pin It on Pinterest